dinsdag 10 juli 2012

Veritas

Tegenwoordig kan ik dus niet meer voorbij Veritas gaan. De winkel waarvan ik vroeger nooit begreep wat mensen er kochten,heeft nu geen geheimen meer voor mij. Ik denk dat ik hier in de nabijliggende steden alle Veritas-winkels al onveilig heb gemaakt.
Want de twee poppemiekes zijn al even verslaafd als ik. Dus maken we gewoon met z'n drietjes duidelijk dat we in de winkel zijn en er het eerste uur niet weer buiten zullen komen.
Gisteren heb ik eindelijk een "tweeling-naald" gekocht om tricot te naaien. Ik was daar al zo lang over aan het twijfelen. Kheb nog wel geen tricot,maar de naald ligt dan toch al klaar. Er moest zo eens onverwacht een stuk stof in de bus vallen. (want ik heb stiekem online een paar stofjes bestelt)
En toen viel mijn oog op oorbelletjes. Oorbelletjes om zelf iets op te plakken,hoe cool is da,das megagraaf (zou Astrid Bryan zeggen). En dan aan de kassa zag ik ze dus liggen. Supermooie annemoontjes parels. En ik dacht zo bij mezelf,hey,die kan ik plakken op die oorbelletjes. (ik moet mijn aankopen voor mezelf toch altijd even verantwoorden)
En voila,dezelfde avond lag er een paar zelfgemaakte oor-annemoontjes te drogen op mijn naaitafeltje. Ik had ze al eerder gezien in één of ander retrowinkeltje hier in de buurt,maar 12 euro vond ik net iets te veel.
Wat hebben ze me nu gekocht ??? Awel ik zal het eens zeggen....2,5 euro. Who is the best ?? ;)


       (  zwart-wit foto,dat staat zo chique ;)   )

1 opmerking: