maandag 21 januari 2013

Geweldig uitvlucht

De charlie,ik ben echt fan.Ten eerste,ik vind het een super patroontje en het staat mijn poppemiekes echt goed.En ten tweede,het is een geweldig uitvlucht om stof te kopen.
In mijn kast ligt namelijk niks meer van enige rekbaarheid.En meneer poppemie vind de charlie toch ook wel heel leuk voor de dochters.Dus zal er niks anders op zitten dan tricot en boordstof en tricot en boordstof gaan te kopen.Arme ik ;)

Van het laatste stukje tricot dat ik had probeerde ik een charlie voor de grote poppemie.Ik moest toch de grootste maat nemen,maar die zit dan ook wel perfect.Enkel van de mouwen moest een stukje af.
Aangezien ik geen contrasterende stof had is zowel binnen-als buitenkant hetzelfde.Maar de grote poppemie is er content mee,dus ik zaag niet. (en ik mag toch lekker stof gaan kopen :b )

Je ziet het natuurlijk niet goed,maar het is wel degelijk een charlieke.De volgende wil ik echt knalkleuren en verschillende tricot. Ik moet wel zeggen dat ik mt 134 uit 1 meter gekrgen heb en dat ik nog een lapje over heb,dat valt wel goed mee :)

En nu ga ik nadenken,zoeken,dromen en kijken naar nieuwe stofjes.
Oh charlie,je bent een geweldig uitvlucht.

PS; Je hebt nog tot woensdag om mee te doen aan de verrassings -give- away,niet vergeten hé !3 opmerkingen: