dinsdag 1 oktober 2013

Mag ik eens zagen

Ik kan vandaag gene weg potverdikkemie.
Mijn nek zit al enige tijd geblokkeerd en schouders overbelast.Combinatie van mijn werk en het naaien denk ik. Ten eerste moet ik veel te zware pillen pakken,waar ik de hele dag maagpijn van heb en groggy van ben.En ten tweede ben ik gisteren met kiné gestart.
OMG,nu heb ik nog meer pijn.
De eerste wervel bovenaan heeft ze gekraakt,er zitten er nog een paar niet op hun plaats ,maar alles in één keer doet te veel pijn.
En mijn spieren,ooeeewhiiiiii,toen ze daar aan kwam zat ik bijna tegen het plafond.
Tegen het einde van de massage kon ik het al een beetje beter verdragen.
Maar nu vandaag.
Vandaag is het verschrikkelijk.
Barstende hoofdpijn,armen gaan amper omhoog en mijn nek,daar zwijg ik gewoon helemaal van.

Ik ben blij dat ik eens kon zagen en weet je wat het leukste is?
Jullie kunnen zelf kiezen of jullie mijn gezaag lezen of niet :p

Hopelijk morgen beter en ik beloof plechtig de eerste deken niet meer te zagen ...denk ik

6 opmerkingen:

 1. Je weet toch dat je na zo'n kine heel veel water moet dringen, de afvalstoffen moeten weg gespoeld worden...veel beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het gelezen ;)
  Kiné is niet fijn, maar het helpt wel en je hebt het nodig om beter te worden... Dus een dikke virtuele knuffel en morgen gaat het beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gho, ik heb daar ook zoveel last van. Momenteel ook weer begonnen met een sessie bij de kraker. Na een keer of 2 à 3 zal je wel veel verlichting voelen. Het zal inderdaad de combinatie zijn, en je werk en plots veel naaien ook hé...
  Nog een tip, heel vaak bewust op je houding letten en een warm bad, de spieren en gewrichten helpen ontspannen!!! En zwemmen om alles op zachtje wijze te versterken...
  Hou vol, maar ook even op de rem staan nu en rustig aan doen. Pijn is altijd een signaal van je lichaam dat er iets fout loopt!

  Katrien x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Iedereen zou per definitie en bij wet , elke dag een kwartier moeten mogen zagen !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oei.. veel en hopelijk heel erg snel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Laat Trees maar een beetje staan waar ze staat... Naaien is héél slecht voor nek, schouders. Ikzelf heb een hernia in de onderste nekwervels. Daardoor zelfs gestopt met mijn webshop. Een jaar 2x per week naar de rugschool geweest voor mijn houding. Belangrijk is rusten bij pijn maar ook bewegen!! Op t gemak een beetje zwemmen maar dan niet constant met je hoofd boven water want dat is dan ook weer slecht voor de nek... Veel sterkte probeer er zo goed mogelijk mee te leven, maar over gaat het nooit :-(

  BeantwoordenVerwijderen