maandag 21 juli 2014

Pink Passion

Ik hou van roze, altijd al zo geweest en zal altijd zo blijven.
Ik heb gewoon barbie-genen, enkel spijtig dat ik niet de looks heb.
Alhoewel, haar benen en armen zijn toch ook maar raar en er altijd perfect uitzien, daar is de fun ook snel af. Kan je nooit eens vloeken omdat je haar niet goed zit of omdat je een puist hebt.
Ik ben aan het afwijken.

Ok, roze dus.
Ik maakte nog nooit een tas en vond het echt wel een keertje tijd worden. Ik had er eentje nodig om gaan te werken. Ik doe nachtwerk nu en ik eet de hele nacht door (wel gezond hoor). Maar al dat eten en mijn hele tupperware voorraad moet toch in stijl vervoerd worden naar mijn werk hé.
Dus ik ben makkelijk begonnen.
De vink tas.
Nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar ik vond het dus echt leuk om te maken. En het is toch zo'n schoontje in de flamingo stof. Die je hier http://www.roosenviolet.be/flamingos kan vinden.
Ik voegde een sierstiksel bovenaan toe. De extra zak die je normaal vanbuiten erop moet stikken vond ik niet nodig, dus ik ging voor een extra zakje binnenin met kamsnaps zodat ik niet iedere morgend naar mijn autosleutels moet zoeken. Geloof me, na een shift van 10uur moet je echt lang zoeken naar je sleutels omdat je ze gewoon niet meer ziet.
Ja, mijn roze tas, ik ben toch een beetje verliefd.

7 opmerkingen: