dinsdag 24 juli 2012

Bambi lust aardbeien

Hier zijn we weer.
Wat een lekker weertje vandaag.Na een hectische voormiddag had ik nood aan een beetje ontspanning. Ik had nog een stapeltje t-shirts van meneer poppemie liggen. De bedoeling was dat ik die ging omtoveren tot prachtige pyjama's voor de poppemiekes.
Wat dus een namiddagje ontspanning met fantastisch resultaat moest worden,is een nachtmerrie geworden.Mijn stikmachien had er vandaag geen zin in,het was te warm fluisterde ze me toe.Ik had daar dus 2 shirtjes liggen,geknipt,gezigzagt (en dat alleen al is een helse karwei en een pluim waard). Ik had ze ook al in mekaar steken,jawel,allebei. En dan begon de miserie. Tweelingnaald erin,draad opgespannen en hoppa,Mamma poppemie goes wild. Niet dus.
Mijn draad brak iedere keer,de stof wilde niet verder,machien bleef hangen.Ik spaar jullie de details en het gevloek en laat jullie ineens de foto zien.
Na verschillende keren terug losgetornd te hebben vond ik dat het wel genoeg was. De wanne-be prachtige pyjama's  zijn omgedoopt tot vodden om mee te poetsen.

Maar ik wou dus echt wel iets moois maken vandaag.
Wil dat nu net lukken dat de postbode mijn lang verwachtte pakketje bij had. Het pakketje waar ik al dagen op aan het wachten was,vol spanning. Niet wetende hoe het eruit ziet,hoe je het moet doen ...
FLOCKFOLIE.
Dusssss,ik liet de poppemiekes een tekening kiezen. En het zouden mijn dochters niet zijn als ze niet ineens iets heel moeilijk zouden kiezen. "Jij kan dat wel hé mama,jij kan alles" Tja,dan kan je hun droom toch niet doorprikken hé ;)
En voila,mijn allereerste flock ervaring zit er op. En ik vind het fantastisch.Het is goedgelukt,het is leuk om te doen,je hebt direct resultaat. Fantastisch gewoon die flockfolie,ik ben fan.
 (en ik ben mijn misbaksels van een uurtje eerder vergeten)
Kleine poppemie lustte wel een aardbeitje,wat een gepruts om die bolletjes eruit te snijden.
Grote poppemie wou bambi,u vraagt mama draait
Hoe een zeeman t-shirt van 2,99 euro iets mooi en origineel kan worden

Flockfolie,I love it !!!!


5 opmerkingen:

 1. Flocken dat lukt wel heel goed!!Super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Flocken gaat precies beter dan naaien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waaw zo mooi! t-shirten pimpen das nog een idee... maar de vakantie is al een week bezig en toch geen tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen tijd hebben tijdens je vakantie,dat hoort zo :)

   Verwijderen
 4. Hai!
  Dit is errug leuk... ik ga het ook proberen! Even flockfolie googlen :)
  Groetjes, Miek

  BeantwoordenVerwijderen