zaterdag 7 juli 2012

Mijn "naai-atelier"

De laatste tijd ben ik gebeten door de naaimicroben. En daar is Mme Zsazsa de schuldige van. Leuk hoor zo'n boekje kopen. Maar komt er binnenkort een afkickcentrum? Want ik ben ondertussen dus wel verslaafd aan het naaien.Het is zelfs al zo erg dat meneer poppemie speciaal voor mij een naaitafel moest maken. Na twee naaipogingen aan mijn keukentafel,weigerde ik het om het opnieuw te proberen. Steeds opruimen (laat ik daar nu net een hekel aan hebben),twee dochters die constant mee willen helpen.Maar wacht maar,ze zijn nu 4 en 6,ik heb het genoteerd en binnen een jaar of tien vraag ik hun of ze mee willen helpen en dan zeggen ze waarschijnlijk...nee.
Maar goed,het gaat hier dus over mijn eigenste "naai-atelier". Ik zag het idee op pinterest en voila,nu hangt het hier,zo maar in mijn living. En ik vind het G-E-W-E-L-D-I-G !! Ik wordt vrolijk iedere keer ik er voorbij loop. Ja ja,dat heeft meneer poppemie prima gedaan,maar natuurlijk heeft mama poppemie er een prachtige "etalage" van gemaakt. Zo uitnodigend met lekkere felle kleurtjes dat menig naaister jaloers zou maken.

2 opmerkingen:

  1. Tof gedaan seg!
    Heeft hij dat volledig zelf gemaakt of is het ergens gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nope,meneer poppemie heeft dat helemaal alleen gemaakt ! Ja ik had nooit gedacht dat het zou lukken,maar dat heeft die toppie gedaan.
    En als je het dicht doet,dan is het net een fotokader die tegen de muur hangt. De poten klappen dan dicht,met een klein slotje bovenaan en hoppa. (maar ik vind het mooier als het open staat en die vrolijke kleurtjes zie :)

    BeantwoordenVerwijderen