maandag 20 augustus 2012

Wat doe je...

Wat doe je als je niet kan slapen omdat het zowel binnen als buiten veel te warm is ?
Dat is de vraag die ik me stel om 00u39 .
Nadat ik al een paar keer in de koelkast gedoken ben om te bijten van een stuk overgebleven BBQ-vlees is het nog steeds te warm.
Ook al een flesje water,een glas wijn en een glas cola in mijn buik.(en die protesteert al)
Dat eten is dus puur uit verveling en dat drinken,tja,met warm weer moet je veel drinken zei de weerman (en ik luister).
En dan komt mijn geniaal idee.
Ik ga flocken.
Ik was ergens onderweg een heel leuk patroontje tegengekomen van een bambi. Ideaal voor mijn lieflijke poppemiekes. Zo gezegd,zo gedaan denk je.
Ja watte viel dat efkes tegen.Ik wou het graag in verschillende kleuren en flock over flock. Ik kan je zeggen dat het absoluut geen verkoeling bracht. Ik heb zitten zweten bij het knippen.
Maar allé,het plakt op een t-shirt voor de grote poppemie en ik ben er zeker van dat er morgenvroeg (of beter gezegd binnen een paar uurtjes) een kleine poppemie ook zoiets gaat willen.
Zelf ben ik nog niet helemaal overtuigd.De tekening vind ik nog steeds mooi,maar mijn uitvoering ervan precies iets minder. Ik weet het nog niet goed.
Het tweede paar ogen is in iedere geval beter dan het eerste dat ik had geknipt. Het beest was precies recht uit een horrorfilm weggelopen en op het t-shirt beland ;)

Ondertussen is het 00.47 en ga ik nog een laatste keer de koelkast in (voor te drinken) en dan toch maar proberen om in slaap te geraken.

Keep it cool en slaapwel

2 opmerkingen:

  1. Amai, dat is echt een mooi flockselke, met bambi's scoor je bij mij altijd !

    BeantwoordenVerwijderen