zaterdag 1 september 2012

Haast en spoed

Is zelden goed zegt men altijd.Awel,ik geef ze gelijk.
Gisteren kwam ik dus thuis van Gent met een paar mooie stofjes,rechtstreeks van de stoffenkamer.En natuurlijk kriebelden mijn handen en kon ik niet wachten.Dus ik begonnen aan een kleedje (in mijn allermooiste stof) voor de kleine poppemie.Vanmorgend direkt verder gewerkt,want gisteren was ik zo slim om te stoppen toen ik moe was. Het kleedje was af rond de middag en is niet helemaal zoals ik het in mijn hoofd had.Dat valt al dus dik tegen.
Maar er loopt hier dus nog een poppemie rond en die had niks om aan te doen voor een babyborrel deze namiddag.En die had echt wel graag een nieuw kleedje in een nieuw stofje (zijn allemaal haar woorden).En wat doet deze mama dan ? U raad het goed. Ik ben zo zot als een deur. Maar kleedje nummer twee is afgeraakt en is zelfs iets beter gelukt dan kleedje nummer één.En om 16u waren we met z'n allen,helemaal opgetut (ja dat ook nog op zo'n korte tijd),onderweg naar de grootste babyborrel uit de geschiedenis denk ik. Een mega-grote tent,400 aanwezigen,een fanfare,een frietkraam,een dessertenbuffet,kortom alles erop en eraan. En ergens in die massa lag er dus het baby'tje waar alles om te doen was.
Maar goed,de meisjes hadden succes met hun kleedjes en de vestjes erover verborgen de foutjes.
Mama had haar frietjes verdiend en haar rust nu nog meer.
Geef toe,dat is nu toch het schoonste stofke da ge ooit al gezien hebt :)
En het kind mag natuurlijk ook gezien worden,heb ik immers ook zelfgemaakt.
Haast en spoed heeft hier toch nog een goede afloop.


10 opmerkingen:

 1. Amai, ja, dat is écht wel het mooiste stofje dat ik ooit gezien heb! Mooie kleedjes, hoor! Patroon?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé,heb spijt da ik voor mij ook da stofke niet heb meegebracht.Ik heb het patroontje eigenlijk zelf getekend,da van de kleinste is een klokrok van HET boek en daar heb ik bovenlijfje aangetekend (vandaar dat het ook niet helemaal juist zit) En het groene kleedje heb ik overgetekend van een kleedje van filou (maar dan ook beetje aan geprutst en veranderd)

   Verwijderen
  2. Ah, jij doet dat dus ook, wat prutsen en aanpassen op het gevoel ;-)

   Verwijderen
 2. Ze zijn enig geworden. Super mooi stof zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. awel, chapeau! ze zijn echt heel leuk! het stofje had ik ook al gezien en vond het ook zo mooi, maar wegens gebrek aan meisjes in huis... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, en dat allemaal op zo'n korte tijd... de meisjes zien er piekfijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel mooie meisjes in heel mooie kleedjes
  zeg,die mensen van de babyborrel, wat gaan die doen met communie/lentefeest? Sportpaleis afhuren :)
  ik kan er niet aan doen, maar ik ga liever persoonlijk bij mensen op bezoek om het babietje van kortbij echt te bewonderen en efkes echt samen te babbelen
  zo'n massagedoe....niets voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk dat jou meiden de belles van het feest waren, mooie meiden in mooie kleedjes! Deze haast en spoed was inderdaad met schitterende afloop. Ik doe het je niet na!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Idd schone stofkes, twee heel mooie jurkjes en twee schattige dametjes!

  BeantwoordenVerwijderen