woensdag 14 november 2012

Niet meer te stoppen

Ben de laatste dagen niet meer te stoppen.Ik blijf precies maar aangetrokken worden door mijn naaimachien.En af en toe komen daar leuke dingen onderuit :)
Zo heb ik nog een kleed voor mezelf gemaakt.De boze blikken van mijn dochters heb ik vermeden,"geen oogcontact maken" dacht ik bij mezelf.Ja ze zijn een beetje viesgezind.Ten eerste omdat ik nu teveel voor mezelf maak en niet voor hun.(tussen haakjes,dit is het 2de ding dat ik voor mezelf maak) En ten tweede omdat ze eigenlijk van deze stof liever voor hun hadden gezien.
Pech gehad ;)
Deze keer zonder mouwproblemen,zonder fouten en MET een schattig zwart kantje aan de mouwen en de overslag.13 opmerkingen:

 1. heel mooi!
  ik had ook zo'n modelleke gekocht bij de lola en liza, maar ja, te schoon precies, want een andere collega heeft het ook
  als ge zelf een stofke kiest heb je dat niet voor hè
  dikke proficiat
  en zeg tegen uw meisjes dat ge afwisselt, iets voor hun , iets voor u,.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind het echt een superpatroontje (gewoon omdat het makkelijk is) en idd,je hebt toch altijd iets uniek hé als je het zelf maakt.De Roger zegt altijd,wat je zelf doet,doe je meestal beter ;)

   Verwijderen
 2. Mooi gedaan!!! En leuk, dat je zo'n paspop in huis hebt, lijkt superhandig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is idd handig,ze is wel wat slanker als ik ;)
   En af en toe kan ik er eens een danske met placeren

   Verwijderen
 3. Prachtig ! Ook heel herkenbaar, kids die heel goed door hebben dat ze een naaiverlanglijstje bij hun moeder kunnen aanleggen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ze kiezen potverdikke dan ook nog altijd de stof die ik het mooist vind.Maar zo af en toe hou ik mijn been stijf en geef ik mijn stof niet af :)

   Verwijderen
 4. Het is datte! Mama mag ook eens aan zichzelf denken :-) Prachtig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen