zondag 9 december 2012

Moet er nog stof zijn ????

Als ik heel eerlijk moet antwoorden op deze vraag...eigenlijk niet.De kast die bedoeld is voor stof zit vol.De bank die niet bedoeld is voor stof,zit ook vol.Meneer poppemie is op de zolder kasten aan het maken en ik hoop dat er daar één kast van leeg blijft om al mijn stofjes bij elkaar te kunnen leggen.
Maar ok,het is nu zo ik heb stof,veel stof.
En toch trokken de poppemiekes en ik naar de Sunday Goodies markt bij ons in de geburen met maar één motto.
Je kan nooit genoeg stof hebben !!!!
En dus hebben de meisjes mogen kiezen en ik zag dat het goed was.En ik dacht bij mezelf,ik doe dat toch goed,die poppemiekes opvoeden ;)
Ze hebben al volledig beslist wat er gemaakt moet worden van de stofjes.
Het bovenste aan de linkerkant is echt met fluoroze in,zo mooi.Helaas ben ik echt niet goed in foto's trekken en de kleuren komen nu helemaal niet tot zijn recht. (oh wat ben ik toch jaloers op al die blogs met hun fantastische,recht uit de boekjes,uitspringende gekleurde foto's)
Stofjes komen van Rakketak,die uitverkoop deed en wat dus mooi meegenomen was.

Ergens in de afgelopen week heb ik ook eens een bezoekje gebracht aan de winkel van Juffertje uil.Proper winkeltje,leuke stofjes.Ook daar heb ik me laten verleiden (bloos)
Die oranje bloemen van hamburger liebe heb ik al eens verwerkt in een kleedje voor de kleine poppemie.Maar ik vind het zo'n mooi stofje dat ik nu maar ineens 2 meter meegebracht heb.Ik zeg het toch,je kan nooit genoeg stofjes hebben ;)
Het andere zag ik direkt een zomerkleedje in voor de kleine poppemie .Zo schattig.

En de volgende keer als ik nog eens een koopaanval krijg stel ik mezelf eerst de vraag...
Moet er nog stof zijn ?


10 opmerkingen:

 1. Nog effekes goed laten gaan en in het nieuwe jaar goede voornemens maken, opgebruiken wat je hebt, tot je dan in een stoffenwinkel komt waar je echt niet aan kan weerstaan, lap wat was dat goed voornemen ook al weer :))))
  Mooie stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fotootjes een klein beetje bewerken kan al véél helpen hoor! En je stofjes op een witte achtergrond leggen, op een plaats waar zoveel mogelijk natuurlijk licht binnenvalt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tips,zeker de witte achtergrond moet ik onthouden.Het zou mss ook al wel helpen als ik mijn fototoestel zou bovenhalen ipv de iphone.Helaas ben ik daar meestal te lui voor.

   Verwijderen
 3. ik vind dat pertang een heel goed motto: ge kunt nooit stof genoeg hebben
  en ik ga eraan meedoen!
  ben al aan het rekenen wanneer ik nog eens in maastricht op de markt geraak :)
  en aan mijn poppenverslaving is toch één goed ding: voor die poppenkleedjes hebt ge geen meters en meters nodig!
  en maar goed dat uw foto's niet zo geweldig zijn, want anders zat ik nu al op de site van rakketak om te bestellen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh,nu vind ik het weer zielig voor Rakketak dat mijn foto's zo slecht zijn ;)

   Verwijderen
 4. Dat is ook helemaal mijn motto. Je kunt echt nooit genoeg stof hebben! En het is heus niet dat ik nu zoveel er van maak. Maar toch... mocht ik ineens zin hebben om iets te maken dan weet ik in ieder geval heel zeker dat ik ook het perfecte stofje er voor heb ;)

  Trouwens heel erg goed geslaagd! De meisjes hebben een goede smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moooooie stofjes, en een goed motto! Van stof, nooit genoeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeeeeel herkenbaar, hier buigen de planken ook al door onder de stoffenlast die ze moeten dragen.......alhoewel je dat natuurlijk bezwaarlijk een last kunt noemen, stofjes zijn een lust.....net zoals die van jou trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Btw, ik heb net een gi-gan-ti-sche hoeveelheid fluo roze en gele boordstof op de kop kunnen tikken ( ik weet wel nog niet hoe groot de stukken zijn en of de kwaliteit oké is, maar kom....voor zo'n belachelijk lage prijs kon ik dat echt niet aan mijn neus laten voorbijgaan )
  Maar wat ik dus wil zeggen,.....als jij een fluo-roze boordstofke nodig hebt voor aan dat fluo -roze stofke, dan mag je mij dat gerust laten weten, dan stuur ik wat in jouw richting!
  Groetjes,
  Debora

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ken dat probleem,hahaha. koop zelden iets voor mezelf, maar als ik leuke stofjes tegenkom,..... k'Zeg altijd dat ik er voorlopig geen meer ga kopen en opwerken wat k heb, maar kan het niet laten, en dan zeg ik tegen mezelf, tis wel voor mijn hobby, maar een nuttige, ik hou me ermee bezig en de kids hebben er deugd van, en als k nu stof koop of kleren voor hen, komt op 't zelfde neer en ik heb nog het plezier eraan om ze te maken ook ;).

  BeantwoordenVerwijderen