donderdag 3 januari 2013

Kon het niet laten

Vandaag naar de action geweest.Wat vind ik dat toch een leuke winkel.Voor geen geld zulke leuke spulletjes.En wat vond ik daar nu,in een hoekje geduwd bij het kinderspeelgoed.(wat bij mij meer mamaspeelgoed is,maar kom)Een setje om drie cupcakes te haken en setjes om van die iniemienie vogelhuisjes te maken.Beiden gewoon te schattig om te laten liggen.Ik heb er ook totaal geen rekening mee gehouden dat ik niet goed kan haken en dan dat ik al heel mijn leven een hekel heb aan knippen en plakken.Maar toch waren ze te schattig om te laten liggen.
Nu ga ik vlug mijn rok omzomen om straks aan te doen,want we moeten de nieuwjaarsbrieven gaan lezen bij oma en opa.En natuurlijk wil ik net die ene rok aandoen die na 5 weken nog steeds niet is omgezoomd.Maar da komt goed.De meisjes houden zich bezig met hun nieuwe hobby...
Volgend hun het leukste cadeau dat ze ooit gehad hebben van meneer poppemie.En ja ze hebben spelletjes.nl al gevonden.

3 opmerkingen:

 1. O ja, de action...ik kom altijd buiten met zakken vol spullen die ik niet nodig heb , maar die "handig" of "leuk" of "hé, hebben ze dat hier ook en zo goedkoop" meebreng...meestal gaat het allemaal niet lang mee...en blijkt het nadien toch niet zo handig en leuk meer ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Action rules :) Kom er ook regelmatig en ga ook altijd met meer weg dan ik eigenlijk van plan was. Maar och, het kost ook allemaal niet erg veel dus deze hobby kunnen we er nog wel bij houden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh de action is een super leuke winkel ! kom je altijd wel met iets buiten !!
  als ze er nu is stof zouden verkopen dat zou pas zalig zjn !
  haha spelletjes.nl ! kwam ik vroeger ook vaak op ^^
  Veel plezier in uwe mooie rok (die je nog moet showen )

  BeantwoordenVerwijderen