woensdag 30 januari 2013

Prinses nooit meer

Carnaval is op komst.In plaats van dit jaar weer veel te dure kleren te kopen (die nadien in de kast in de weg hangen) had ik het geweldige plan om ze zelf te maken.
Al twee weken aan het brainstormen voor de kleine poppemie.Ze wil prinses zijn (wie had dat nu gedacht).Ik probeerde  het nog uit haar hoofd te praten en probeerde ook nog een jurk aan te smeren van de vorige 2 prinsessenjaren.Maar nee,ik had pech.Ik kreeg de taak een prinsessenjurk te maken.
Awel,nooit meer.
Wat een miserie met al die tule,4 meter in totaal.En dan slaagde ze er ook nog in om de tule te scheuren tijdens een pasbeurt van 2 minuten.
Maar hier is ze,Prinses ,nooit meer (ga ik nog zo iets maken)
Het bovenstukje is aan de grote kant,maar dan doet ze er maar een dikke trui onder,ik pruts er niet meer aan.Bah,kan geen tule meer zien.

Gelukkig wil de grote poppemie roodkapje zijn.
Nu maar hopen dat die outfit een beetje beter gaat meevallen.


5 opmerkingen:

 1. Het is wel heel mooi geworden! En een heel tevreden dochter! Daar doen we het toch voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zwijg stil..ik heb de hele ochtend rond gereden op zoek naar een rode cowboyhoed en dan nog een effen wit t-shirt en dan had ik nog stretch stof nodig...ik GRUWEL van carnaval en volgend jaar maak ik haar wijs dat we die dag juist ergens anders heen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik begin morgen aan de outfits voor de dochters. Gelukkig kozen zij iets simpels. Maar jou poppemie is wel de mooiste prinses van de wereld. (en nu snel deze pagina dichtdoen, voordat er hier anderen jaloers gaan zijn.)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :-) gelukkig doen ze hier dat van vorig jaar aan, ben ik effe blij :-) Maar het is je dan toch wel goed gelukt hoor, ondanks gevloek en tandengeknars :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar het ziet er wel prachtig uit! En je dochter straalt er helemaal van. Hoop dat dat de misère een beetje verzacht ;-)

  BeantwoordenVerwijderen